10.03.2013
m_admin

Sikker sejr sikrer overlevelse

Når man først er begyndt at ride på en sejrsbølge, bliver det hurtigt rigtigt let at vinde. Det er i øjeblikket tilfældet for os i Aabybro, hvor den ene sejr afløser den næste. I dag var modstanderen Brabrand, der med to tidligere u-landsholdspillere Nete Andreasen og Cecilie Bekker, fortjent har placeret sig i toppen af rækken.

Aabybroholdet var fra kampens start helt klar. Forsvarspillet var lige så effektivt som mod Vesthimmerland senest, og det betød at vi kunne holde Nete Andreasen helt ude af kampen. Efter føring 4-3 løb vi ganske simpelt Brabrand ned, og efter 25 minutter var vi foran 15-5. Kontraspillet var af høj klasse og de ca. 200 tilskuere, der i dag havde fundet vej til Aabybro Hallen, kedede sig ikke. Ved pausen var vi foran 16-6, og det var kun et par udvisninger mod slut, der betød, at føringen ikke var endnu større.

2. halvleg blev som 2. halvlege tit bliver når man går til pausen foran med 10 mål. Halvlegen bød på ingen måde på imponerende spil, men med fight kommer man langt, og det betød at vi også kunne vinde 2. halvleg. Desværre fik vi et par småskader til Tine Mikkelsen og Amalie Bak, så kampen på torsdag ude mod Mors kan blive noget af en udfordring.

Men lad os nu nyde sæsonens sikreste sejr, som blev en kendsgerning med de knusende cifre 29-16.
Sæsonens målsætning om overlevelse er nu nået,og vi begynder nu at kigge fremad mod næste sæson hvor målet skal være en placering i toppen af divisionen.

Målscorere: Nanna Jensen 8, Pernille Larsen 4, Katrine Stilling 3, Jeanett Andersen 3, Amalie Bak 3, Line Steffensen 2, Helene Simoni 2, Tine Mikkelsen 1, Kirstine Staal 2, Louise Andersen 1