26.02.2013
m_admin

Sikker sejr i Viborg

Efter en rigtig god start på året, var det søndag tid til udekamp i Viborg. En kamp som på papiret skulle vindes, men også en kamp som kunne gå hen at blive rigtig svær, da Katrine Stilling var på ferie, Tine Mikkelsen skulle færdiggøre sit speciale i København og Jeanett Andersen er på skånekost med et lidt overanstrengt knæ.

Fra kampens start var det tydeligt at der var niveauforskel på de to hold og efter 5 minutter burde vi have lukket kampen!
Viborg havde endnu ikke haft et skud inden for rammen og vi havde spillet os til 7 åbne scoringschancer, desværre var træfsikkerheden ikke i top og stillingen kun 3-0.

Første halvleg bølgede herefter frem og tilbage. Viborg fik langsomt tro på at de kunne være med og samtidig stod Viborgs målmand en rigtig fin kamp. Helene Simoni, som vi havde lånt fra jyllandsserieholdet spillede en fin halvleg og fik sat vores spil godt op. Det gjorde, at vi hele tiden holdt os i front. Stillingen ved pausen var 14-11.

Fra 2. halvlegs start havde vi mere end svært ved at komme i gang. Vores forsvarsspil var usammenhængende og angrebsmæssigt fik vi ofte truffet meget dårlige valg. Det betød at Viborg fik udlignet til stillingen 16-16 efter 10 minutters spil.

Vi ændrede forsvar således at vi fik mere gang i benene og Dorthe Christensen i målet fik spillet sig varm. Det betød at vi igen trak fra Viborg, og hurtigt var vi igen foran med 3 scoringer.

Viborg forsøgte sig med en mandsopdækning af Lene Dietz (8 scoringer på 13 skud er ok), men det gav blot plads til de øvrige spillere og vi fik til slut kørt en sikker sejr hjem.

Målscorere: Lene Dietz 8, Amalie Bak 4. Jeanett Andersen 4, Nanna Jensen 3, Kirstine Staal 3 Anette Andersen 2, Pernille Larsen 2, Helene Simoni 2

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer