22.12.2022
Mia Bach

Sparekassen Danmark forlænger deres hovedsponsorat i Aabybro HK

Sparekassen Danmark forlænger samarbejdet med Aabybro HK
Sæson 2022/23 er skudt i gang. I den forbindelse har Aabybro HK forlænget hovedsponsorsamarbejdet med Sparekassen Danmark frem til 2024. Vi er stolte og glade for, at Sparekassen Danmark ser værdi i at støtte op om det frivillige arbejde i Aabybro HK. Og på den måde bidrager til at aktivere børn og unge indenfor håndbold i Aabybro og omegn.
“Uden Sparekassen Danmark ville Aabybro HK ikke kunne fungere på det niveau, vi gør med fokus på både bredde og elite samt Trille Trolle håndbold for de mindste og ikke mindst Lykkeliga,”
udtaler bestyrelsen fra Aabybro HK.
Sparekassen Danmark har sammen med Nybolig Aabybro bl.a. bidraget til, at alle håndboldspillere, trænere og ledere i Aabybro HK igen i år har fået flotte ens klubtrøjer.

“ Det er en del af sparekassens DNA at støtte op om de lokale ildsjæle og foreninger som Aabybro HK, der er med til at gøre de små samfund til gode steder at bo – til gavn og glæde for både
borgerne og sparekassen selv,” siger Kenneth Haggren, som er afdelingsdirektør i Sparekassen Danmark. “Aabybro HK gør en stor og vigtig indsats for børn og unge i Aabybro og omegn, og det er vi stolte af at kunne bidrage til”

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer