08.10.2012
m_admin

Stort nederlag i Brabrand

Efter en rigtig god kamp hjemme mod Vesthimmerland i sidste spillerunde var det et hold fyldt med selvtillid der tog til Brabrand for at hente sæsonens først point.

Fra starten af kampen flød angrebsspillet godt og især Monika Birkholm havde godt gang i scoringerne og sendte således 4 af vores første 5 mål i kassen. Efter 16 minutters spil ved stillingen 9-7 blev Brabrand ramt af en slem skade en skade der burde komme os til gode, men det gik lige omvendt.

Angrebsmæssigt manglede vi pludselig det tempo, der havde gjort os godt, og defensivt kunne vi stadig ikke stå imod Brabrands tryk. Ved pausen var vi bagud med 6 scoringer og værst af alt var energiniveauet helt i bund.

2. halvleg blev en lang ørkenvandring hvor det aldrig lykkedes os at komme op i det gear det kræves for at være med i 2. division. Vi spillede helt uden gejst og vilje og i samtlige af spillets facetter var Brabrandspillerne mindst et niveau bedre end os.

I dag var en rigtig skidt dag, men vi er klar igen om 14 dage når turen går til Holstebro.

Målscorere: Monica Birkholm 5, Line Steffensen 3, Anette Andersen 3, Kristine Staal 3, Mette Bang 2, Amalie Bak 2, Lene Dietz 1, Nanna Jensen 1