m_admin

Svendborg slap med skrækken

Aabybro HK – Svendborg 28-28

Målscorere for Aabybro: Line Steffensen 5, Lene Dietz 5, Kirstine Staal 4, Monika Birkholm 4, Nadia Krogshave 3, Amalie Bak, Nana Kjær og Anette Andersen alle 2 samt Lena Østergaard 1.

Det var med spænding der var set hen til kampen mod Svendborg. Fra det sydfynske forlød det, at holdets tre bærende kræfter nu var tilbage efter skadespauser og at holdet nu var det samme som i sidste sæson endte på andenpladsen i 2 division. Læg dertil, at de lokale piger var blevet slået klart i en træningskamp mod Aalborg DHs andethold i julen.

På plussiden stod, at der havde været gennemført tre rigtigt gode træninger i ugens løb. Der var god stemning og gejst i truppen.

Kampen blev præcis så jævnbyrdig som man på forhånd kunne have håbet på. Små skiftende førringer til begge hold og helt lige ved pausen. I anden halvleg var hjemmeholdets forsvar blevet indstillet rigtigt godt, og Svendborg havde overordentligt svært ved at spille sig igennem. Stille og roligt blev der oparbejdet en føring på 4-5 mål.

Mod slutningen af halvlegen gik Svendborg frem i en offensiv satsning. Det blev omgående straffet og man troede at de ville falde tilbage i et fladt forsvar. De lyseblå blev imidlertid fremme i varierende offensive opstillinger, hvilket kom til at volde vores piger store problemer. Trætheden var sat ind, og der blev løbet for lidt. Stille og roligt arbejdede Svendborg sig tilbage i kampen.

Ved stillingen 28-28 havde hjemmeholdet en gylden chance til at lukke kampen, men en ulovlig tacckling midt på banen – også takseret til en 2 minutters udvisning – fratog pigerne mulighederne for sejr. Et tremeterkast efter tid gav ikke resultat og kampen ebbede ud i en pointdeling.

Glædeligt at Line Steffensen fik plads til sit gode skud, at Amalie Bak er tilbage ved fuld styrke, at Nana har overvundet eftervirkningerne af sit trafikuheld og at Dorthe Christensen (igen) stod en god kamp i målet.