10.04.2014
m_admin

Tæt på endnu en sensation (Landspokalturnering)

Denne uge er en meget afgørende uge i vores håndboldsæson. Først – i dag – en kamp mod Skive fra håndboldligaen og derefter – på lørdag – en afgørende kamp om oprykning til 1. division.

Dagens kamp mod Skive viste at pigerne absolut er gode nok til 1. division. Fra kampens start var det tydeligt, at vi sagtens kunne være med. Kampen bølgede frem og tilbage, med os et mål foran det meste af halvlegen. Først efter 20 minutter udligner Skive. Så ryger vi ind i en periode på 10 minutter, hvor vi føler os forladt af heldet. Det benytter Skive sig af til at bringe sig foran med fire mål ved pausen.

Fra 2. halvlegs start løber vi ind i et par udvisninger, og frygter, at Skive så virkelig vil komme buldrende. Men heldigvis holdt vi stand. Skive kom aldrig foran med mere end 5 mål, og langsomt erobrede vi momentum tilbage. Stille og roligt spiste vi af Skives forspring, og efter 48 minutter var vi kun bagud med 2 mål ved stillingen 16-18. Skive var da tydeligt rystede og kunne bestemt ikke lide vores tålmodige angrebsspil. I de sidste 12 minutter blev det ”stolpe ud” og trods fortsat godt spil, brænder vi lidt for meget til virkeligt at kunne true Skive. Men vi fik sparet kræfter på flere af de spillere, der skal trække læsset til lørdagens kamp, og det håber vi vil komme os til gode.

Vi råder over et formstærkt hold i øjeblikket. Der bliver spillet med tålmodighed og opfindsomhed og forsvaret fungerer glimrende foran en stærkt spillende Mie Larsen i målet. I dagens kamp brillerede hun med flere fine redninger, hvoraf en vil stå tilbage som en af dagens detaljer. På et ellers velplaceret straffekast fra Skive griber Mie modstandernes Olli Jurissic ud. Det ses meget, meget sjældent.

Desuden var det bemærkelsesværdigt, at Katrine Stilling, som kampen igennem, på flotteste vis, styrede angrebsspillet, scorer med venstre hånd på et underhåndsskud – til trods for at hun er højrehåndet.

Endeligt er det vel også værd at nævne, at en god indsats i forsvaret helt holder landsholdets playmaker Jane Schumacher fra at score i kampen.

Efter kampen sad vi med en følelse af at vi godt kunne have været endnu tættere på at slå et presset Skive hold, men også med følelsen af at vi endnu engang havde præsteret rigtigt godt.

Nu håber vi bare på, at rigtigt mange vil følge os i den sidste kamp for oprykning. Den spilles lørdag kl. 15.00 i Viborg Søndermarken.

Målscorere: Katrine Stilling 4, Nanna Jensen 3, Louise Andersen 3, Caroline Gaardbo 2, Pernille Kjær 1, Laura Kjær 1, Ditte Jespersen 1, Kristine Staal 1, Jeanett Andersen 1, Lotte Jacobsen 1, Lene Dietz 1

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer