02.12.2013
m_admin

Tilbage på sporet med storsejr! (2. Division)

Efter nederlag i de sidste 2 kampe var vi enige om at vi i dag ville tilbage på sporet. 

Silkeborg er et godt hold med en af rækkens bedste målvogtere og en meget stærk nordjysk stregspiller.

Starten af kampen var meget nervøs og vi lavede et hav af tekniske fejl samtidig med vi brændte flere oplagte scoringsmuligheder. Defensivt stod vi samtidig rigtig stærkt og i målet startede Malene Trudslev rigtigt godt. Efter 15 minutter var stillingen 4-7 og vi kunne absolut ikke være tilfredse. I de sidste 15 minutter af 1. halvleg fik vi bedre fat og især Caroline Gaardbo var godt spillende. Vi gik til pause med en meget mærkelig følelse af at vi havde spillet en skidt halvleg, men da stillingen samtidig var 9-16 var det svært at være utilfreds.

I pausen blev vi enige om at vi ville spille bedre i 2. halvleg og det gjorde vi heldigvis. 2. halvleg startede med en scoring til Silkeborg, men herefter scorede vi 8 mål i træk heraf de 4 fra venstre fløj, hvor Kirstine Kjeldgaard var i hopla. Resten af halvlegen forløb meget stille og roligt og vi kunne til slut køre hjem med en flot 36-19 sejr.

Vi glæder os til på søndag hvor topholdet Hornbæk kommer på besøg.

Målscorere:
Kirstine Kjeldgaard 7, Caroline Gaardbo 6, Lene Dietz 5, Ditte Jespersen 5, Nanna Jensen 3, Pernille Kjær 3, Kirstine Staal 3, Katrine Stilling 3, Louise Andersen 1

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer