24.10.2011
m_admin

Tilbage på sporet

Et lidt ærgerligt nederlag i forrige spillerunde mod Viby, skulle vaskes af på hjemmebane mod Team Esbjerg. At det skulle lykkes stod tidligt klart, da Esbjerggenserne slet ikke kunne følge med i AaHK-damernes opskruede tempo. Kampen sluttede med en sikker sejr på 34-23 efter 22-11 ved pausen.

De noget tungere spillere fra Esbjerg, med et par tidligere Ligaspillere i spidsen, kom hurtigt bagud med hele 8-1, hvorefter kampen allerede syntes afgjort. Lene Dietz kom til skade efter ca. 10 minutters spil, men heldigvis på en dag, hvor hendes tilstedeværelse ikke var påkrævet.
Den komfortable føring, gav trænerne mulighed for at lade holdets unge – og mest urutinerede spillere – få masser af spilletid. De leverede en fin indsats og beviste, at de kan spille med i anden division.

Lidt overraskende, men absolut glædeligt, har holdet nu tre sejre i fire kampe og indtager en placering som nummer tre i pulje 2.

I næste weekend går turen til den gamle hæderkronede klub GOG på sydfyn.