04.03.2014
m_admin

Trænerskrifte til sæson 2104/15

Trænerskifte til den kommende sæson.

PRESSEMEDDELELSE.

Aabybro HK har indgået aftale med den 41-årige gymnasielærer Jesper Stick med henblik på at træne klubbens hold i 2. division i den kommende sæson.

Det er et trænervalg i tråd med klubbens ambitiøse tilgang til sporten og en erfaren person, der kan fortsætte arbejdet i den opadgående kurve, som klubbens bedste hold har været inde i de seneste år.

Klubbens divisionsteam har arbejdet ud fra en bruttoliste af emner, hvoraf to var prioriteret øverst – og lige højt. At det er lykkedes at lave aftale med den ene af disse, er naturligvis meget tilfredsstillende, siger medlem af klubbens divisionsteam Bjarne Christiansen. Det er vel også et udtryk for, at klubben er velrenommeret og fortsat oplever fremgang såvel kvalitativt som kvantitativt.

Jesper Stick har selv spillet mange år på højeste niveau, idet han, efter at have trådt sine barnesko i Bjerringbro, kom til Aalborg i 1993, hvor han fortsatte karrieren hos Ligaholdet Vadum, der senere blev til Aalborg HSH, Aab og sidst Aalborg Håndbold. Som fløjspiller var han kendt for sin store tekniske kunnen og sit hurtige antrit.

Som træner har han fungeret i 11 år i det Nordjyske og alle steder omtales han positivt både for hans håndboldfaglige ballast og for sine menneskelige og sociale kompetencer. Han har trænet hold i 3., 2. og 1. division, og der har da også været rift om ham til den kommende sæson. Vi glæder os over at Jesper valgte Aabybro HK og vi har store forventninger til samarbejdet.

Jeg ser frem til samarbejdet, siger Jesper Stick. Jeg har været i hallen og se holdet spille, og jeg synes det ser lovende ud, og at der er stort potentiale i holdet. Selvom der har været henvendelser fra flere klubber, har det længe ligget i mit baghoved, at jeg ville takke ja til tilbuddet fra Aabybro.

Samtidig skal klubben have ny assistenttræner. Klaus Simonsen, der har været omkring holdet i en årrække, ønsker nu at trække sig fra denne post og i stedet træne andetholdet i 3. division og desuden passe tjansen som formand for klubben. Lige nu arbejdes der på en løsning på assistenttrænerproblematikken, men den er ikke helt på plads endnu.

Med ansættelsen af en ny træner, er det naturligvis også et farvel til klubbens hidtidige træner Andreas Ingerslev Larsen.  Andreas har så haft holdet i to år. Det har været to gode år, og klubben har været meget glade for Andreas. Men nu skal såvel klubben som Andreas videre til nye udfordringer. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke. Der er ingen tvivl om, at Andreas vil være at finde i forskellige sammenhænge i nordjysk håndbold i mange år fremover.

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer