05.03.2015
m_admin

U 10 drenge med fuld fart

En fantastisk sæson er ved at nå sin afslutning. En sæson, der i den grad har budt på mange fede oplevelser. En gruppe bestående af 28 glade/friske/larmende/svedende/grinende osv.. drenge! Vi har hele sæsonen haft stor fokus på det sociale aspekt i håndbolden og er glad for at så mange har lyst og energi til at deltage.

Der trænes på kryds og tværs af de to årgange med håb om at knytte så mange relationer som overhovedet muligt. Et godt billede derpå er vores tur til Bjerringbro mellem jul og nytår hvor 22 drenge fra U10 pakkede sovegrejet og sagde på gensyn til mor og far i 3 dage. En super god tur, som kun kan anbefales alle spillere/trænere at opleve.

Samtidig med de sociale fokuspunkter giver vi af og til plads og tid til årgangsopdelt træning hvor drengene matches på det nuværende niveau. Det giver alle spillere en rigtig god oplevelse af at lykkes.

Det er en stor fornøjelse at følge drenge og se hvordan de flytter sig hele tiden. Med stor flid bliver der hver eneste gang svedt og forsøgt nye ting, samt lavet gentagelser. Tirsdag og torsdag lagt sammen med det nye fredagstilbud har været rigtig godt for drengene.

Vi glæder os helt vildt til det forestående påskestævne i Aabybro, som skal være en form for afslutning på en herlig sæson. Vi ser allerede nu frem til den kommende sæson hvor vi forhåbentlig igen skal se mange glade drenge i hallen.

Mange hilsner trænerteamt U10 drenge…

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer