11.09.2011
m_admin

U-14 og U-16 piger klar til Divisionen.

Såvel U-14 piger som U-16 pigerne kvalificerede sig i weekenden til den kommende sæsons ungdomsdivisionsrækker.

U-16 pigerne havde fordel af hjemmebane og skulle møde Viborg HK, Hjallerup IF og Hobro IK. De to bedst placerede hold ville kvalificere sig til U-16 divisionen.

Efter at have vundet komfortabelt 16-9 over Hobro, kunne pigerne med en sejr over Viborg sikre sig kvalifikationen. Et stærkt Viborghold ville de imidlertid anderledes. Med godt spil – og en sejr på 18-12 – var det i stedet Viborg-pigerne, der allerede inden sidste kamp havde nuppet den ene billet.

Den sidste kamp mod Hjallerup skulle derfor vise sig at blive afgørende for hvilket af de to hold, der skulle snuppe den anden plads i divisionen. De lokale Aabybro piger lagde rigtigt fint ud, og spillede i første halvleg noget af det bedste de kunne. Det gode spil resulterede i, at holdet kunne gå til pausen med en sikker føring. Selvom spillet i anden halvleg blev noget forkrampet, var det en umulig opgave for Hjallerup at vende billedet.

Slutresultatet blev en 14-11 sejr til Aabybro og dermed en fortjent plads i det fine selskab.

U-14 pigerne måtte finde sig i at skulle på udebane for at hente deres billet. Her var der ligeledes fire hold i puljen, men kun vinderen gik videre.

Efter en meget jævn og tæt kamp mod hjemmebaneholdet Hjørring, var der ikke meget, der tydede på, at AAHK-pigerne skulle indløse divisions-billetten. 13-12 sejrede Hjørring. Herefter var kravet to sejre i de to sidste kampe – og selv dette var ikke nødvendigvis nok for Hjørring skulle samtidig sætte point til.

Det virkede som om Aabybro-spillerne havde kastet nerverne af sig, og spillede mere frigjort i den næste kamp. Rigtig spænding om udfaldet blev der aldrig da Visse if blev besejret med 17-12.

I den sidste kamp stod pigerne overfor Thisted IK, som havde tabt til Visse, men til gengæld slået Hjørring. Efter en fornem holdindsats kunne holdet trække sig tilbage med en stensikker 15-5 sejr.

For at være sikre på kvalifikationen, skulle Visse nu slå Hjørring i den sidste kamp. Da Visse ikke havde noget at spille for, var det med spænding at resultatet blev imødeset. Til alt held for Aabybro-pigerne spille Visse for fuld kraft og vandt den afgørende kamp over Hjørring.

Resultatet blev herefter, at AAHK-pigerne vandt puljen og tog pladsen i Divisionen.

Alt i alt en rigtig god dag for ungdomshåndbolden i Aabybro, der for første gang er repræsenteret med to divisionshold i ungdomrækkerne.

TILLYKKE til spillerne, trænerne og alle omkring holdene

/bjc

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer