09.12.2013
m_admin

Uafgjort mod rækkens tophold

Dagens kamp mod Hornbæk havde vi set frem til. Vi havde en stærk tro på at vi kunne blive det første hold, der besejrede rækkens suveræne tophold.

Desværre var vi ikke klar fra kampens start, og Hornbæk havde gravet en højre back frem som vi slet ikke var forberedte på. Det betød at Hornbæk efter 15 minutter var foran 10 – 4. Lidt udskiftninger betød at vi kom tilbage på sporet igen og især Caroline Gaardbo (billedet) spillede stærkt og pludselig var det Hornbæk der haltede efter os. Efter 25 minutter var vi foran 12-10! Vi kunne desværre ikke holde momentum hele halvlegen ud, og ved pausen var stillingen 14-14.

2. halvleg startede lige så sløvt som første og hurtigt var Hornbæk foran igen. Vi havde svært ved at spille os til gode chancer i angrebet og defensivt fik vi heller ikke fat. Heldigvis vidste god fight og langsomt fik vi halet ind på Hornbæk. Med 45 sekunder igen får vi udlignet og det er Hornbæk, der har svært ved at komme til scoring. Med 15 sekunder igen bliver Hornbæk tvunget til en afslutning der desværre rammer Louise Andersen i hovedet og går ud til en Hornbæk spiller. Uafgjort var et fair resultat efter en kamp hvor vi i begge halvlege havde svært ved at komme i gang.