07.04.2021
Steffen Sonne

Udvikling af ungdomshåndbolden i Aabybro HK

I ungdomsafdelingen i Aabybro HK er første succeskriterie, at vi skal være flere medlemmer når sæsonen slutter end vi var, da den startede. Derimellem vil vi udvikle dygtige håndboldspillere og vinde en masse kampe i et trygt miljø. Dette vil vi gøre ved hver dag at have det sociale aspekt og trivslen i højsædet, koblet med en satsning på dygtige trænere som gennem muligheder for (videre)uddannelse vil formå at bidrage til den enkelte spillers håndboldmæssige udvikling.    

Vi er i de senere år lykkedes rigtig godt med at leve op til ovenstående. Men, nu vil vi gerne tage skridtet videre. Derfor er vi glade for at kunne offentliggøre, at vi har lavet en aftale med Søren Møller Nielsen, som fremadrettet skal hjælpe os med at lægge yderligere lag på udviklingen af ungdomshåndbolden i Aabybro. Vi vil være endnu flere unge håndboldspillere, og ikke mindst vil vi skabe mulighed for at alle kan udvikle sig på alle niveauer. Der skal både være plads til de allermest øvede og ambitiøse og de helt nystartede. Det er et ambitiøst og svært mål, men vi er allerede godt på vej.

Søren Møller Nielsen har de seneste seks år været del af et trænerteam og organisationen omkring Ribe-Esbjerg HH U17 og U19 ligahold samt 2. divisionsherrer. Derudover har Søren gennemført talenttræneruddannelsen og divisionstræneruddannelsen under DHF. Søren er oprindeligt fra Brønderslev og flytter til juni tilbage til landsdelen i forbindelse med jobskifte.

Søren skal i den kommende sæson agere sparringspartner for Aabybro HK’s ungdomstrænere samt give feedback på træninger / træningsøvelser, hovedsageligt omkring de ældre ungdomsårgange – men også for klubbens øvrige trænere efter ønske og behov.

Derudover skal Søren planlægge og gennemføre pladsspecifikke træninger på tværs af årgange og køn, som både skal bidrage til den tekniske udvikling af den enkelte spiller, men også styrke sammenhængskraften i klubben. Der skal også gennemføres inspirationskurser for klubbens øvrige trænere med inddragelse af øvrige kapaciteter i klubben eller eksterne indlægsholdere.

Endelig skal Søren have en mere fast tilknytning til U15 og U17 drenge ved at være til stede på gulvet i forbindelse med både træning og kamp i tæt samarbejde med de ansvarlige trænere for årgangen.

Vi ser rigtig meget frem til samarbejdet med Søren og håber at dette nye tiltag vil bidrage til, at vi også fremadrettet og i endnu højere grad kan tilbyde et attraktivt og trygt miljø for unge håndboldspillere, der gerne vil dygtiggøre sig håndboldmæssigt og samtidig hygge sig med vennerne.

Alle er velkommen 😊

Vi ses forhåbentlig meget snart i hallen!

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer