03.02.2014
m_admin

Ungt Aabybro hold slog rutinerede Sæby

Et meget veloplagt Aabybro hold havde i dag taget turen tværs over Vendsyssel til lokalopgør mod Sæby. Holdene er placeret i hver deres ende af tabellen, men lokalopgør er altid specielle. Sæby er efter jul blevet forstærket af flere rutinerede spillere så det var på ingen måde nogen let kamp der ventede.

Kampen startede med Aabybro holdet en anelse skarpere en Sæby holdet og vi var konstant foran med et par mål. Efter ca. 20 minutter fik Sæby kontakt ved stillingen 9-9, men hurtigt trak vi fra igen og kunne gå til pause foran med 2 mål.
Fra 2. halvlegs start var det tydeligt at Sæby ikke kunne følge med i det tempo som kampen blev spillet i. I løbet af de første 20 minutter af 2. halvleg fik vi bragt os foran 34-24. Mod slutningen af kampen var vi en smule ukoncentrerede og derved blev det ”kun” til en sejr på 7 mål.

Sæby forsøgte sig i lange perioder med en mandsopdækning af Katrine Stilling, men en mandsopdækning tænder bare lidt ekstra op under Katrine og i dag spillede hun måske sæsonens bedste kamp og hun kronede det med at blive topscore med 9 mål.

Kampen gav også debut i 2. division til Kristine Sørensen, der som 2. års u 18 spiller har gjort det rigtigt godt som målmand på 2. holdet i 3. division og derfor nu er rykket op på 2. division. Det bliver spændende at følge hendes udvikling.