05.03.2014
m_admin

Vanvittig sejr over 1. divisions nummer 4

Det var med stor glæde vi havde set frem til aftenens pokalkamp mod Vendsyssel. Inden sæsonen gik i gang spillede vi en træningskamp mod hinanden, en kamp hvor Vendsyssel vandt klart og hvor Lars Rasmussen efterfølgende udtalte at Aabybro var et hold de skulle slå med 20 mål. Målsætningen til dagens kamp var derfor klar, et nederlag på mindre end 10 mål ville være en sejr.

Vendsyssel stillede til dagens kamp med det stærkeste hold de kunne mønstre stort set hele sæsonen. På trods af det hårde program blev ingen spillere sparet.

Kampen startede meget nervøst og det var tydeligt at begge hold lige skulle se hinanden lidt an. Derfor fulgtes holdene pænt ad i starten, dog hele tiden med os i front. Som halvlegen skred frem var det tydeligt at frustrationen langsomt bredte sig hos Vendsyssel, der meget naturligt havde en forestilling om, at de let ville kunne vinde kampen. Men takket være ekstremt disciplineret angrebsspil og godt forsvarsspil, hvor vi havde meget fokus på 1. divisions bedste stregspiller Christina Hansen lykkedes det os at bevare føringen hele vejen igennem og ved pausen var vi foran 13-8.

I halvlegen snakkede vi om at vi skulle gøre vores bedste igen i 2. halvleg, men samtidig huske at målsætningen var at tabe med under 10 mål.

Fra 2. halvlegs start var det dog hurtigt klart at vi var det bedste hold i DGI huset denne aften. Vores forsvarsspil var ualmindeligt imponerende og lige meget hvilken forsvarsformation Vendsyssel forsøgte sig med så løste pigerne det perfekt. Allerbedst blev det illustreret ved scoringen til 27-16, hvor Nanna Kjær Jensen fra venstre fløj vælger at kaste bolden med høj fart bagom ryggen til stregen. Her blev det sidste søm slået i Vendsyssels kiste.

Hovedårsagen til dagens suveræne sejr skal dog findes mellem de 2 målstænger.  Mie Larsen, der i vinterpausen er kommet til Aabybro fra netop Vendsyssel, spillede en pragtkamp med 23 redninger på 41 skud, hvilket er helt fænomenalt.

Vi ser frem til de resterende kampe i 2. division, men ved at der allerede på søndag venter os en svær opgave i Ikast.

Målscorere: Nanna Jensen 9, Katrine Stilling 7, Jeanett Andersen 5, Kirstine Staal 3, Ditte Jespersen 2, Pernille Kjær 2, Lotte Jacobsen 2, Louise Andersen 1, Caroline Gaardbo 1