16.02.2014
m_admin

Velkommen til endnu en sponsor.

Denne gang drejer det sig om internetsiden Indkast.dk. Indkast.dk er en af Danmarks førende

hjemmesider for Dansk, Engelsk, og International fodbold. Her kan du dagligt læse analyser, nyheder, resultater og portrætter fra fodboldens verden.

Redaktør Torsten Brix, siger om baggrunden for, hvorfor virksomheden har valgt at indgå i Aabybro HK’s erhvervsnetværk: “ Selvom vi er en virksomhed, der lever af globale nyheder, er det stadig vigtig for os med det lokale tilsnit. Vi har selv til huse i Aabybro, og derfor er det naturligt for os, at støtte det lokale foreningsliv. Aabybro HK har stor fokus på – i fremtiden – at vækste på drenge-/herresiden. Da vores klart største målgruppe ligger i dette segment, passer det fint i tråd med vores egne planer om i fremtiden at levere en masse spændende nyheder til endnu flere sportsinteresserede unge. Samtidig ser vi frem til, at være en del af Erhvervsklubben i Aabybro HK, som vi forventer kan bidrage positivt til vores virksomhed ”

Aabybro har via sit sponsorsamarbejde med Indkast.dk, fået mulighed for, at reklamere for vores Påskestævne på håndboldhjemmesiden hbold.dk

Vi byder Indkast.dk velkommen i klubben, og ser frem til det fremtidige samarbejde.

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer