27.03.2014
m_admin

Vi går efter oprykningen.

Efter hele sæsonen at ligget godt til i den øverste halvdel af damernes 2. division, tager Aabybro HK’s bedste hold på lørdag fat på sæsonens tre sidste ordinære kampe. Det er disse kampe, der skal vise, om Aabybro og hele Jammerbugtområdet for første gang nogensinde skal have et hold i landets næstbedste række.  

Scenariet er absolut en mulighed, idet holdet netop nu indtager tredjepladsen, mens holdet på andenpladsen, som er Skives andethold, ikke kan rykke op. Lørdagens kamp mod  Hornbæk, der ligger nummer et i rækken, vil derfor kunne give en indikation på hvorvidt det er realistisk eller ej. En sejr vil nemlig bringe Aabybro HK på førstepladsen, med samme pointtal som Hornbæk. Aabybropigerne vil så være bedre en Hornbæk i de indbyrdes opgør. Et nederlag vil derimod betyde, at holdet ikke længere har mulighed for at indhente Hornbæk, men må koncentrere sig om andenpladsen i rækken, der kan give adgang til oprykningsspil.

Det er derfor et tændt Aabybrohold i stærkeste opstilling, der drager til Hornbæk lørdag eftermiddag. Kampen fløjtes op kl. 15.30. Træner Andreas Ingerslev Larsen håber at rigtigt mange fra Aabybro vil tage turen til Hornbæk for at støtte holdet. Det er jo kun lige en smuttur, siger han, og det vil betyde rigtigt meget for pigerne. Modstanderen Hornbæk har været at finde i toppen af rækken hele sæsonen og er et komplet håndboldhold med måske rækkens bedste målvogter – hvis det da ikke er Mie. Hun var i hvert tilfælde stærkt medvirkende til, at det omvendte opgør i Aabybrohallen i efteråret endte uafgjort 26-26.

Lige nu synes jeg dog, at vi træner godt, og jeg vurderer, at vi har styrket vores forsvar betragteligt ligesom jeg synes vi har de individuelle styrker, der skal til for at jeg tør tro på at vi trækker os ud af opgøret som vindere Under alle omstændigheder glæder vi os helt vildt til kampen, slutter træneren.

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer