30.03.2014
m_admin

Vi ligger nummer 1!

Det var med lidt bange anelser vi tog til Hornbæk lørdag eftermiddag. Jeanett Andersen og Laura Kjær var forhindret og målmand Kristine Ravn og Pernille Kjær blev begge skadede torsdag. Vi forsøgte at få Pernille Kjær klar, men på trods af en meget stram tapening, var hun kun i stand til at spille de første 15 minutter.

Fra kampens start var Hornbæk et lille skridt foran. Deres meget stærke playmaker og stregspiller havde vi store problemer med, og gang på gang var vi et skridt bagefter. Offensivt havde vi heldigvis forholdsvis let ved at score mål mod Hornbæks offensive forsvar og derfor hang vi på, og blev aldrig helt tabt. AaHK’s store profil i 1. halvleg var Caroline Gaardbo, der denne dag fandt den rigtige afstand til forsvaret og timede sit spil, så hun kunne score nogle meget flotte mål.

Mod halvlegens slutning begyndte vi at skifte forsvarsformation. Det stressede Hornbæk, og inden halvlegen var ovre havde vi indhentet dem.

2. halvleg startede med dårligt overtalsspil af os, og Hornbæk kunne igen trække lidt fra. Vi gik over til en mandsopdækning af Hornbæks playmaker og det ødelagde i nogen grad deres angrebsspil. VI kom for første gang i kampen foran ved stillingen 16-17 og det var tydeligt at vi havde fået momentum i kampen. Hornbæks bænk opdagede desværre også at det var os, der havde initiativet, og de ændrede forsvar igen. Det betød at vi flere angreb i træk ikke fik scoret og Hornbæk kom igen foran 21-19 med kun 8 minutter tilbage af kampen.

Heldigvis bevarede spillerne roen, og langsomt fik vi igen løst Hornbæks offensive forsvar og skudt hul på deres velspillende målmand. De næste 5 minutter holdt vi Hornbæk fra scoring og scorede selv på 4 angreb i træk. Det bragte os foran med 23-21 med 3 minutter igen.

Vi havde stadig helt styr på forsvaret og angrebsmæssigt begyndte vi nu at spille lange angreb. Hornbæk kunne stadig ikke score mod vores aggressive forsvar, og først med 9 sekunder igen lykkedes det Hornbæk at reducere.

En uhyggeligt tæt – og meeeeeeget spændende topkamp endte med sejr og en 1. plads i 2. division. Med sejren er vi nu 95% sikre på at opfylde sæsonens målsætning om at ende i top 2 blandt rækkens 1. hold.

Målscorere: Caroline Gaardbo 5, Nanna Jensen 5, Katrine Stilling 5, Louise Andersen 3, Lene Dietz 2, Ditte Jespersen 2, Kristine Staal 1