13.01.2014
m_admin

Vigtig sejr til 3 div damer

Efter en enkelt træning i ugen, var vi friske til den vigtige kamp mod Ravnstrup HK – vigtig, fordi Ravnstrup er et af de hold, der ligger lige ved siden af os i tabellen – og et hold vi skal slå på hjemmebane.

Til kampen var der debut til målmand Mie Larsen, som er kommet til os fra Frederikshavn og comeback til Anja Christensen, som har spillet 1. halvdel af sæsonen for serie 3.

Starten af kampen var helt lige, dog med et lille overtag til os – og specielt Anne får scoret på nogle gode langskud. Efter ca. 15 min vrikker Line desværre om på foden og er skadet resten af kampen. Der kommer vi bagud 7-9 og resten af halvlegen skal vi lige have justeret på bagspillet, men går desværre til pause bagud 9-11

2. halvleg får Mie debut i målet – hun afløste Kristine, som gjorde en udmærket figur i 1. halvleg. Mie kommer ind og lukker fuldstændig af og 2. halvleg står der Aabybro HK på. Vi står godt i forsvaret og lukker kun 6 mål ind i 2. halvleg. Vi mandsopdækker Ravnstrups bedste spiller og 5 mod 5 er vi stærke. Kampen ender i ren opvisning og specielt Michela tager ansvar og scorer nogle vigtige mål til slutresultatet 23-17