Sponsor i Aabybro HK – læs med her!

Aabybro Håndboldklub er en klub for alle!

Aabybro HK lancerer et nyt sponsorkoncept, som løber af stablen fra sæsonen 2023 og vi vil gerne have dig med!

Hos Aabybro HK ønsker vi, at tage endnu et skridt mod antibulli, som er en central del i vores nye sponsorkoncept! vi ønsker at skabe genkendelighed på tværs af alle årgange, det betyder at du som sponsor ikke længere frit kan vælge hvilket hold du ønsker at være sponsor for, og dét ser vi som et positivt tiltag. 

Få et overblik over placeringer og pris her: Aabybro HK Sponsorkoncept

Formålet med det nye sponsorkoncept: 

Vi vil være en håndboldklub hvor både spillere og sponsorere får noget ud af, at være en del af fællesskabet. Vi skal være genkendelige og vigtigst af alt, vi skal være ens. Om man spiller trille trolle, Lykkeliga, ungdom- eller seniorhåndbold skal budskabet være det samme “Aabybro HK er ens for alle”.

Som spiller i Aabybro HK vil vi imødekomme forskelligheder og ambitioner ved at gøre alle spillere ens. Vi tror på at genkendeligheden ved at alle spillere er ens kan være med til ikke blot at gøre sammenholdet på tværs, stærkere og mere imødekommende, men accepten af at vi trods alder og niveau spiller i samme klub, under samme navn, i ens spillertrøjer. Dét tror vi på kan skabe fællesskaber.

Som sponsor i Aabybro HK vil vi have, at du får det mest optimale ud af dit sponsorat. Vi vil skabe mere synlighed om vores kære sponsorer til hjemmekampe og på vores sociale medier. Vi vil lave sponsorarrangementer, som du ikke kan lade være med at deltage i. Vi ønsker at imødekomme udviklingen og passionen for håndbolden i Aabybro HK og vigtigst af alt så ønsker vi at vores sponsorer kan se værdien i, at blive repræsenteret på over 300 spillere i 3 år.

Beskrivelse af sponsorkoncept:

Som sponsor i Aabybro HK vil du komme til, at være repræsenteret på over 300 spillertrøjer. Du vil blive inviteret til det årlige sponsorarrangement, have navn og logo synligt i hallen til alle kampe og stævner, blive repræsenteret på Aabybro HKs hjemmeside og Facebook, du får et sponsorbevis du kan hænge op eller have til at stå fremme og så får du en spillertrøje med dit og alle andre sponsorer på, som du kan bruge til hvad du vil. 

Spillertrøjen har i alt 20 pladser fordelt således:


Som sponsor indgår du i en 3 årige sponsorkontrakt, som i første omgang strækker sig fra august 2023 – august 2026. Din ønskede plads på trøjen er prisen for dit årlige sponsorat.
Det er først til mølle princip hvilket vil sige, at når først sponsorkontrakten er underskrevet udgår denne plads. Har man været sponsor de foregående 3 år, vil man være noteret til at få førsteret til selv samme plads de næste 3 år. Er der ønske om en anden plads, kan dette i dialog med din sponsorkontakt hvis pladsen er fri, imødekommes til de næstkommende 3 år, man kan altså ikke skifte plads efter 1 eller 2 år. 

 

Vil du vide mere? 

Kontakt sponsorudvalget

E-mail: [email protected]

Se resten af sponsorudvalget her: https://aabybrohk.dk/bestyrelse-teams/

Spillertøj.

Når du som ny spiller har betalt kontingent, modtager du en kvittering på mail. Derefter bestilles spillersæt og overtrækstrøje på nedenstående mail.

Ønsker man at prøve tøjet inde bestilling, skal man kontakte sponsorudvalget
[email protected]

Du har mulighed for at vælge dit eget nummer på din spillertrøje, dette er dog først til mølle.
Er du født i lige år, kan du vælge lige nummer.
Er du født i ulige år, kan du vælge ulige nummer.
Du skal kontakte dine træner i forhold til dette.

Brug af spilletøj/ombytning.

Tøjet må du bruge alt det du vil i din fritid, den eneste forventning Aabybro HK har er at du medbringer tøjet ved alle kampe og andre arrangementer.

Vi ved godt at du måske vokser i de næste 3 år, og det er derfor muligt at få nyt sæt spillertøj i en større størrelse 1 gang på de tre år, uden beregning. (Dette gælder ikke overtrækstrøjen)

Skulle dit tøj blive væk, eller du får det ødelagt på anden vis, kan der tilkøbes nyt.

Pris Voksen
Spillertrøje 395 kr.
Shorts 160 kr.

Pris Barn
Spillertrøje 375 kr.
Shorts 150 kr.

Alt henvendelse i forhold til denne tøjordning skal sendes til
[email protected]

God fornøjelse med tøjet
Sponsorudvalget

Udvalgte sponsorer